Lervig

Lervig er et selvstændigt ejet og drevet håndværksbryggeri, som er beliggende I Stavanger I Norge. De producerer en bred vifte af øl fra let drikkende pilsner og Pale Ales, tøndebårne brygvin og sur øl. 

Lervig skubber konstant grænserne for brygning for både daglige mennesker og håndværkere øl elskere. Deres mål er at brygge de bedste øl i verden. De elsker at arbejde ud for vores komfortzone og kombinere vores kreativitet med de mange års håndværkers bryggeerfaring, som vores bryggeri har. Hver dag arbejder Lervig hårdt på at levere den kvalitet som vores kunder forventer af Lervig.

I dag fokuserer Lervig på at vokse – og skubber de kreative grænser for brygning, samtidig med, at de sørger for en sund tilførsel af forfriskende øl at sende gennem Norge og videre. Lervigs folk er, hvad der gør dette bryggeri til noget specielt; du vil finde et internationalt team inden for bryggeriets vægge, som bringer et globalt perspektiv til vores brygningsproces og arbejder hårdt for at sikre at Lervig fortsætter med at producere de kvalitetshåndværks øl, som er forventet. 

Vis som Gitter Liste

27 varer

Faldende orden
pr. side