Adnams

Adnams laver fantastiske øl og spiritus fra korn-til-glas i deres hjem ved kysten i Southwold, England.

Der er blevet brygget øl på det samme sted i Southwold i mindst 670 år. Adnams lange historie giver dem et fast fundament, imens de ser frem til en spændende og bæredygtig fremtid. Den første registrering af ølbrygning på stedet var i 1345, hvor ”øl konen” Johanna de Corby og 17 andre blev anklaget for at have serveret ulovlige drikkevarer. I 1872 købte de to brødre George og Ernest Adnams bryggeriet, og i 1890 blev Adnams & Co. Etableret. Bryggeriet blev udvidet og moderniseret i 1970.

Adnams er stolte af at drive deres virksomhed bæredygtigt, og med stor passion og omhu. De er støttet af hele tiden-udviklende teknologi, for at fremstille gode produkter og skabe mindeværdige og sjove oplevelser for deres kunder. I 2005 blev Adnams tildelt Dronningens prestigefyldte pris for bæredygtig udvikling – den fik de igen i 2012, og i 2008 bryggede de Storbritanniens første CO2 neutrale øl; East Green.

De værdsætter vækst, læring og forandring for hele tiden at være et skridt foran og holde sig friske. Deres produkter er lavet fra korn-til-glas af rigtige ingredienser. Deres tjenester leveres med omhu, opmærksomhed og empati. De har det sjovt, samtidig med at træde varsomt på planeten og arbejde mod en langvarig succes. Hos Adnams går de virkelig op i tingene. De går op i at producere gode produkter; de går op i hvordan de påvirker miljøet og de går op i hver enkelte kunde.

Vis som Gitter Liste

10 varer

Faldende orden
pr. side