Innis & Gunn

Den karakteristiske dybe smag af Innis & Gunns øl skyldes held. I 2002 bad et berømt whisky destilleri om hjælp. Destilleriet ville gerne give nogle af deres whiskyfade en sød, maltet karakter af smagfuld øl og alle tidligere forsøg var mislykket.

Ivrig efter at hjælp blev en helt speciel opskrift skabt og brygget blev hældt i destilleriets tønder.
Tredive dage senere blev øllet hældt ud og whisky hældt i. I løbet af lagringen fik den skotske whisky en helt speciel smag tilsat fantastiske kvaliteter, hvilket resulterede i en meget beundret dram og efterfølgende mange gentagelser af det vellykkede eksperiment.

Måneder senere og helt uventet modtog master brewer hos Innis & Gunn et spændende opkald: Nogle nysgerrige sjæle på destilleriet havde taget en stikprøve af øllet efter dets 30 dage i fade. Innis & Gunn gjorde det samme – og smagen var bemærkelsesværdig! Egetræsfadene havde forvandlet brygget til en helt udsædvanlig og raffineret øl. Lige siden den berusende dag har Innis & Gunn dedikeret sig til at dele den unikke smag af egetræslagret øl med verden som et bevis på at held kan føre til meget.

Vis som Gitter Liste

6 varer

Faldende orden
pr. side