Fuller's

Fuller, Smith & Turner P.L.C. (Fuller’s) er ifølge eget udsagn Londons ældste bryggeri, og der er blevet brygget øl på samme sted (Chiswick vest for London) siden 1630. Det var dog først i 1829, at John Fuller blev en del af firmaet, som på det tidspunkt var ejet af Douglas og Henry Thompson og Philip Wood. Pengeproblemer tvang dem til at finde en investor, og det blev John Fuller, som udover kapital tilførte sit navn, Fuller, til bryggeriet.

Partnerskabet fungerede ikke optimalt og gik derfor i opløsning. I 1845 var det John Fullers søn, John Bird Fuller, der var leder af bryggeriet og han indgik partnerskab med Henry Smith og John Turner og bryggeriet fik navnet, som det er kendt for i dag: Fuller, Smith & Turner P.L.C. – i daglig tale blot Fuller’s. Efterkommere af de tre familier, Fuller, Smith og Turner, er stadig meget involverede i den daglige drift af firmaet, som siden 1929 har været et aktieselskab.

Fuller’s er et bryggeri, der er kendt for deres meget kompetente håndtering af humleblandinger. De har vundet en del priser, blandt andet ”Beer of the Year” fem gange. En af grundende til den store succes, nationalt og internationalt, er, at Fuller’s har tilknyttet en af de mest anerkendte brygmestre i England, nemlig John Keeling. Vedvarende investeringer skal hjælpe Fuller’s til fortsat vækst og til at bibeholde deres position som et af Englands bedst kendte bryggerier. Udover bryggeriet ejer og driver Fuller’s i dag mere end 380 pubber rundt om i hele England. Både på bryggeriet og på pubberne er kvalitet, service og stolthed nøgleordene.

Vis som Gitter Liste

11 varer

Faldende orden
pr. side