Magners

En af de ældste og mest naturlige drikkevarer, der er kendt for mennesker, fra grækere og romere til bretonere og normans, har cider været meget populære gennem alle aldre. De traditionelle færdigheder I cider-lavning i Ireland, der har udviklet sig gennem århundrederne, men strækker sig tilbage i mindst 2000 år, bruges stadig til at lave denne naturlige og forfriskende drik. Derfor kan det stolt siges, at hver eneste pint Magners Cider er lavet I Colnmel (fra oldtidens gæliske ’Cluain Meala’ – ’Honey Vally’ – et landligt, frugtbart sted, hvor bee buzz og æbler trives) af folk som ved en ting eller to.

Dowd’s Lane I Colnmel er, hvor den entusiastiske William Magner etablerede denne ikoniske forretning tilbage i 1930. forretning voksede så hurtigt, at i 1937 Bill måtte gå sammen med den engelske cider-laver H.P. Bulmer og Co af Hereford, for at sikre rettighederne til Bulmers mærke i Republikken Irland. I dag fortsætter selskabet med at eje varemærket Bulmers® i Republikken Irland, med det er ikke længere forbundet med HP Bulmer Ltd fra Hereford (UK), da det nu er en del af C&C Group Plc. Gennem årene blev vores cider så berømt ud over Irlands grænser for sin sprøde smag og forfriskende ren finish, at i år 2000 lancerede Bulmer Ltd sit eksportmærke, Magners.

Magners er i sandheden en irsk succeshistorie, dets andel af ølmarkedet voksede fra 2,8% til over 10% på mindre end 10 år og mærkeudviklingen fortsætter endnu. På det internationale plan har Magners vokset fra styrke til styrke i løbet af de sidste fem år og eksporteres nu i mere end 50 lande. Rødder I fællesskab og tradition, men med en innovative tilgang er Magners det første orginale Irske cider-mærke globalt.

Vis som Gitter Liste

8 varer

Faldende orden
pr. side