Wychwood

Wychwood Brewery er gemt væk bag hovedgaden i købstaden Witney i hjertet af Oxfordshire Cotswolds. Witney er historisk berømt for sine 3 B’er: Bread (brød), blankets (tæpper) og beer (øl). Brygning har fundet sted i Witney i århundreder.

Flere bryggerier er beliggende tæt på Witney men det bedst kendte er Wychwood Brewery, som blev grundlagt i 1941 som Clinch Bryghus, omdøbt i 1983 og igen i 1990. I 1988 blev bryggeriet bedt om at brygge en særlig festlig bryllupsøl for en lokal godsejer til hans datters bryllup. Chris Moss skabte sit livs Ale. Den udsøgte mørke, rige bryg blev den legendariske Hobgoblin.

I januar 1996 blev den første Hobgoblin øl i flaske fremstillet – og som den første flaskeøl i Storbritannien havde den et billede på etiketten fremfor blot et navn i ord. De meget særprægede og finurlige etiketter appellerede straks til et nyt og yngre marked for traditionelle engelske Ales. Hobgoblin er nu flagskibet for Wychwood Brewery og den 2. største Premium Ale i Storbritannien (målt i mængde og værdi).

Vis som Gitter Liste

1 vare

Faldende orden
pr. side