Vilkår og betingelser

Denne side er ejet og drevet af:
One Pint A/S
Klostervej 1
9550 Mariager

Telefon: +45 98 52 53 55
Email: [email protected]
CVR nr. 28105290

Nedenstående vilkår og betingelser er gældende for aktiviteter, besøg på og brug af onepint.dk. Ved brug af denne hjemmeside accepterer du vilkår og betingelser. Du bedes derfor læse disse vilkår og betingelser omhyggeligt igennem. Hvis du ikke er enig i vilkårene, beder vi dig om ikke at benytte denne hjemmeside.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke sælger til private.

Betingelser for køb:

Betingelser for at kunne benytte onepint.dk:

  • Du skal minimum være 18 år, for at købe alkohol over 16,5% 
  • Du skal minimum være 16 år, for at købe alkohol under 16,5%

Levering

Vi leverer fra mandag til fredag mellem kl. 08.00 og kl. 16.00 med Jørvi Transport. Hvis du bestiller inden kl. 11.30, kan vi levere dine varer næste dag med Jørvi Transport.

One Pint leverer også selv varer ud i dele af Jylland, Fyn og København.

*Tirsdag: Århus, Randers, Djursland & Silkeborg

*Onsdag: Aalborg, Nordjylland & i København

*Torsdag: Esbjerg, Fyn, Vejle, Kolding, Viborg, Herning, Horsens, Skanderborg & i København

*Fredag: Århus, Randers, Djursland, Silkeborg & i København

*Den præcise tur afhænger af, hvor mange ordrer der er til de forskellige byer, og der kan ændres på dagene. Vi leverer ikke weekend eller helligdage.

Levering af varer fra One Pint A/S anses for sket, når du som kunde har fået varerne udleveret. Risikoen og ansvaret for varer købt hos One Pint A/S overgår til dig som kunde på leveringstidspunktet. Vi leverer med Jørvi Transport. Skulle der være sket en transportskade, skal du få fragtmanden til at notere det på fragtbrevet ved leveringen.

Fragtfri levering

Fragtfri levering ved køb over kr. 3.000 ekskl. moms. Ellers tillægges en fragt på kr. 275,-

Betaling

Hos One Pint kan der betales med:

  • Betalingskort, herunder Visa, MasterCard og JCB.
  • Faktura 14 dage netto kontant
  • PBS 14 dage
  • Mobilepay 65005

OBS! Betalingsmetoden på webshoppen er afhængig af hvad din betalingsaftale er med One Pint A/S.

Betaler du med betalingskort hæves beløbet først på dit kort, når varerne sendes fra One Pint A/S. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Du modtager faktura på mail. Vi tager på nuværende tidspunkt ingen transaktionsgebyr. Transaktionsgebyret overstiger ikke de af Nets/Teller fastsatte gebyrer.

Priser

De angivne priser er i DKK samt ekskl. pant og moms.

Returnering / fortrydelse af køb

Returnering af din ordre, skal ske senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen ved fortrydelse af køb. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen indtil tidspunktet for varens levering lander hos os.

Fortrydelsesret

Ifølge forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke omfattet af returret.

Personlige oplysninger

Alle brugerdata bliver behandlet fortroligt, og er kun tilgængelige for dig og de betroede medarbejdere hos One Pint A/S. One Pint A/S videregiver eller sælger ikke dine oplysninger til tredjemand. De personlige oplysninger vil blive anvendt til at opretholde funktionen af onepint.dk, til kundeadministration, statistikker, markedsundersøgelser og reklameinformationer, i det omfang dette er lovligt.

Handelsbetingelser

Når du gennemfører en ordre, modtager du en kopi af din ordre på mail. Herefter pakkes varer til afsendelse, og du vil som udgangspunkt modtage varer indenfor 3 hverdage. Faktura modtager du på mail samme dag, som varerne afsendes. (Der kan i visse tilfælde forekomme længere leveringstid. Dette afhænger af bestillingstidspunkt og geografisk beliggenhed)

Udover ovenstående tages der forbehold for tastefejl, prisstigninger og afgiftsændringer.

Support

Ring til kundeservice på 98 52 53 55 eller skriv til os på [email protected]