Privatlivs – og cookiepolitik:

Vi tager din databeskyttelse alvorligt. Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

One Pint A/S er dataansvarlig for de oplysninger, som vi indsamler om dig og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.


1. Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

One Pint A/S indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler.

Som kunde hos os indsamler vi personoplysninger om dig når du:

  • Opretter en konto

  • Foretager køb

  • Sender forespørgsler, klager og/eller interagerer med One Pint A/S på anden vis

  • Tilmelder dig og/eller interagerer med online markedsføringsmaterialer. F.eks. nyhedsbrev.

  • Afgiver personoplysninger på anden vis til One Pint A/S


One Pint indsamler og/eller køber ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand.

One Pint benytter DIBS til håndtering af online korttransaktioner og opbevarer ikke informationer om betalingskort. Bemærk at ved fakturering opbevares fakturerings- og bankoplysninger i henhold til gældende love på området herunder hvidvasknings- og bogføringsloven.


2. Formålet med at indsamle disse data

Personoplysninger om kunder indsamles til følgende formål:
  • Behandling af dit køb og levering af vores ydelse
  • Administration af din relation til os
  • Til at personalisere din oplevelse på mail og hjemmeside gennem personlige anbefalinger på baggrund af købshistorik
  • For at kunne servicere dig bedre ved henvendelse til kundeservice
  • Til at forbedre www.onepint.dk.
  • Administration af konkurrencer, kundeundersøgelser mv.
  • For hurtigst muligt at kunne håndtere dine ordre
  • Opfølgning på henvendelser
  • Til generel markedsføring
Oplysninger indsamlet på hjemmesiden bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

3. Opbevaring af dine personoplysninger

Dine oplysninger lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på One Pint A/S vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål. Derudover kan det være bestemt ved lovgivning, hvilken type data, der er nødvendig at indsamle og opbevare for vores forretningsdrift. Typen og omfanget af de persondata, vi behandler, kan også være bestemt af behovet for at opfylde en kontrakt eller en anden retlig forpligtelse.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde vores nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne I bunden af hver email. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan vores kundeservice kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.

Da vores service er afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse os om relevante ændringer i dine data. Du kan benytte kontaktoplysningerne ovenfor til at meddele os dine ændringer, så sørger vi for at opdatere dine persondata. Hvis vi selv bliver opmærksomme på, at data ikke er korrekte, opdaterer vi oplysningerne

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger oplyst til One Pint A/S videregives kun til:

  • Interne afdelinger
  • Betroede tredjemænd der er nødvendige for opfyldelse af aftaler om levering, betaling og servicering herunder inkasso og retslige instanser
  • Forretningspartnere med henblik på at vedligeholde din konto og/eller markedsføring

Cookies

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

Sådan afviser eller sletter du dine cookies
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende nemt slettes. Benytter du en PC /computer med en nyere Internet-browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne:

CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

Microsoft Internet Explorer
Google Chrome
Safari
Firefox

Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Tredjepartscookies
Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Markedsføringscookies, som ofte er tredjepartscookies. Hvis du for eksempel har søgt på hjemmesider om special øl, og du efterfølgende ser reklamer for diverse specialøl, kan det være en tredjepart, som har fået lov af hjemmesideejeren til at placere en cookie på din computer, tablet eller smartphone. Dette giver tredjeparten mulighed for at følge din videre færden på nettet og lave målrettet markedsføring eller videregive de indsamlede oplysninger om din søgning.

En hjemmesides ejer kan også tillade tredjepartscookies til anonym trafikmåling eller til forbedringer på hjemmesiden. Det sker, når ejeren fx beder et analysefirma om at placere et analyseværktøj for at lave fx statistik og analyser på vegne af hjemmesideejeren.

Deaktiveret cookies

Som så mange hjemmesider virker onepint.dk ikke, hvis man har cookies deaktiveret. Cookies gør det muligt, så du kan lægge varer i din indkøbskurv. Dvs. du kan ikke gennemføre din ordre på onepint.dk med cookies deaktiveret.

Autologin

Vælger man at sætte markering i ”husk login”, så downloades en cookie til din maskine, der gør det teknisk muligt logge at dig ind automatisk. Hvis du sletter denne cookie, skal du selv huske dit brugernavn og password, og indtaste det hver gang du skal logge ind.

Google Analytics

Google Analytics er vores statistikprogram, som bl.a. opsamler informationer, som kan give et statistisk billede af, hvilke sider folk besøger, hvor mange besøg vi har på daglig basis mm. Denne statistik bruges til at skabe en bedre kundeoplevelse og skabe en øget brugervenlighed.

Ønsker du yderligere oplysninger om cookies, kan du læse mere om dem i cookiebekendtgørelsen her

https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=139279

Dine rettigheder:

Du er til enhver tid berettiget til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har indsamlet, og som vi opbevarer og behandler om dig. Ønsker du at få det oplyst, så kontakt os på vores e-mail eller hovedtelefonnummer.

Du kan til en enhver tid kræve berigtigelse, gøre indsigelse eller få begrænset behandlingen af dine personoplysninger.

Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan det ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 33 19 32 00 eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

One Pint A/S forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på nedenstående kontaktinformationer.

Dette websted ejes af One Pint A/S CVR-nr. 28105290, Klostervej 1, 9550 Mariager, Danmark

Loading
Loading