Kehrweider

Over 100 forskellige øl og over 40 internationale priser - det lille uafhængige familiebryggeri af verdensmestersommelieren for øl fra Hamburg-Sinstorf har allerede fået en masse gang siden det blev grundlagt i 2011.

Enhver hamburger kender legenden om de sørejsende, der blev sagt farvel af deres familier med Kehrwieder-hilsenen. De tog også ud i verden, bryggede i Caribien, i det sydlige og til sidst i Nordamerika og vendte endelig tilbage til deres hjemmehavn for at hjælpe med at bringe de mange forskellige øl tilbage til Hamborg.
De underskrev grunderklæringen i 2011, året efter flyttede vi taske og bagage fra Miami tilbage til Hamborg og et halvt år senere blev den første prototype bygget.
Kehrwieder er et af den første generation af kreative bryggerier i Tyskland og er et stiftende medlem af den tyske kreative bryggerforening.
Vi brygger stadig vores øl i hånden i vores selvbyggede bryghus i Hamburg Süd. Hver maltsæk hældes i møllen med håndkraft, hver dampventil åbnes og lukkes i hånden - her er intet automatiseret. Folkene bag Kerhweider har holdt hver eneste flaske, mindst syv gange, før den kommer til dig.

For dette er Kehrwieder allerede blevet tildelt syv gange som det bedste bryggeri i Hamborg og også syv gange for det bedste øl fra Hamborg af brugerne af RateBeer ratingportalen. Læserne af Falstaff har stemt Kehrwieder to gange som det mest populære lille bryggeri i Hamborg. Kehrwieder überNormalNull har allerede vundet European Beer Star to gange, Kehrwieder-prototypen vandt guldmedaljen ved European Beer Star i 2021 og har allerede vundet platin ved Meininger Craft Beer Award i fortiden og blev også anerkendt som den bedste humlearomatiske pilsner. Kehrwieder Road Runner blev også tildelt platin og bedste ikke-alkoholiske øl (topgæret) ved Meininger Craft Beer Awards.