Gweilo

Gweilo startede med en drøm, og helt fra begyndelsen har de redefineret essensen af ​​specialøl – hvordan det smager, hvordan det brygges, og hvor det nydes. Gweilo mener, at øl skal være let at drikke og sjovt at dele – og derfor udforsker de konstant nye smagsvarianter, koncepter og samarbejder for at holde tingene interessante. Fra deres højt elskede Hong Kong-sortiment til et udvalg af Limited-serier, har de noget for stort set enhver smag på planeten.

Gweilo kommer fra Hong Kong, og ligesom gaderne i deres by, er deres øl lyse, spændende og indbydende. Men mens Gweilo holder tingene lette og luftige, tag ikke fejl: Der holdes fast i kvalitet. Fra deres emballage til processerne holdes der  usædvanlig høje standarder – for i sidste ende vil de gøre deres bedste for dig og gøre enhver Gweilo-oplevelse fantastisk.

Bakket op af et team af hårdtarbejdende, livsglade fagfolk, har Gweilo allerede fundet vej til mange afkroge af verden, fra taphouse-menuer til supermarkedshylder. Uanset om du er på et gademarked i Hong Kong eller i en britisk ølhave, håber de, at du finder Gweilo inden for rækkevidde. Og mest af alt håbes det, at du vil elske at drikke dem lige så meget, som de elsker at skabe det.

Vis som Gitter Liste

2 varer

Faldende orden
 1. Gweilo Tropical Lager 12x330ml can
  Gweilo Tropical Lager 12x330ml can
  Varenummer: 101976
  Alkoholprocent: 4.2
  Type: Lager
 2. Gweilo Session IPA 12x330ml can
  Gweilo Session IPA 12x330ml can
  Varenummer: 101978
  Alkoholprocent: 4.8
  Type: India Pale Ale
pr. side