BeerHere

BeerHere er et lille dansk bryggeri med ambition om at brygge eksperimenterende og smagsintense øl, hvor der lægges mere vægt på elegance, balance og drikbarhed end på det ekstreme. Det gør, at de fleste øl fra BeerHere nydes af både almindelige øldrikkere og af de mere øvede.

BeerHere er stiftet af Christian Skovdal Andersen, der bl.a. også stod bag Ølfabrikken, som nu ejes af Harboe. I det lille enmandsfirma er det Christian selv, der tegner etiketter og skriver bagsidetekster, hvilket understreger det unikke personlige udtryk, der også kendetegner BeerHeres produkter.

Trods en lang række prisvindende øl og generel international anerkendelse er BeerHere relativt ukendt i Danmark. Dette skyldes vedholdende fokus på specialhandlen og de mest velassorterede udskænkningssteder. Hovedparten af øllet fra BeerHere eksporteres i dag til bl.a. USA, Australien og Chile samt flere lande i Europa. BeerHere befinder sig i den absolutte elite blandt verdens bedste bryggerier og opnåede i 2011 en 43. plads på Ratebeer.com i deres bedømmelse af mere end 10.000 bryggerier fra hele verden.