Adnams Vs Sierra Nevada Eastern Edge 30L SS

Stock Status:
Varenummer:
102536
Pale Ale| IBU: | Alc. 4,8 %
Specifikationer
ProduktnavnAdnams Vs Sierra Nevada Eastern Edge 30L SS
BrandAdnams
TypePale Ale
SalgsenhedFus.1X30L
Alkoholprocent4.8
ØkologiskNej
GlutenfriNej
SortimentBESTILLING
Pantnr./Anstik80602

Adnams vs. Sierra Nevada Eastern Edge 30L SS

GRAPEFRUGT, LITCHI OG ANANAS.

Da vi begyndte at tale om, hvem vi gerne ville samarbejde med i løbet af vores 150. år, var Sierra Nevada altid øverst på listen. En lignende udsigt er noget, vi kigger efter, når vi samarbejder, og vi så mange paralleller mellem vores to bryggerier. Ligesom os værdsætter Sierra Nevada uafhængighed. De er en del af den stiftende gruppe af amerikanske craftbeer bryggerier, stort set på samme måde som Adnams er en del af grundlæggergruppen af britiske fadølbryggerier. De er også meget bevidste om deres stedsans.

Begge vores hjembyer har en indflydelsesrig udsigt på deres østlige kant. For Adnams er det havet, og for Sierra Nevada er det bjergene. Begge funktioner kunne ses som en grænse, men i stedet har de påvirket vores banebrydende syn og vores gensidige respekt for miljøet. Denne samarbejdsbryg er blevet inspireret af to nøgleøl til vores bryggerier fra de sidste 40 år, nemlig Sierra Nevadas Pale Ale og Adnams fad Southwold Bitter. Vores formand, Jonathan Adnams, dyrker sin egen rug, så det var også en prioritet ved beslutningen om maltregningen. American Cascade og Chinook er vigtige dele af Sierra Nevadas Pale Ale, så vi besluttede at købe noget humle af samme sort i Storbritannien. Humlens herkomst har stor indflydelse på deres egenskaber. Sierra Nevadas Chico-gær tog også turen til Suffolk.

Vi tænkte, at det ville være interessant at få gærene til at arbejde sammen, for at få et ægte samarbejde. så det var også en prioritet, da man skulle tage stilling til maltregningen. American Cascade og Chinook er vigtige dele af Sierra Nevadas Pale Ale, så vi besluttede at købe noget humle af samme sort i Storbritannien. Humlens herkomst har stor indflydelse på deres egenskaber. Sierra Nevadas Chico-gær tog også turen til Suffolk. Vi tænkte, at det ville være interessant at få gærene til at arbejde sammen, for at få et ægte samarbejde. så det var også en prioritet, da man skulle tage stilling til maltregningen. American Cascade og Chinook er vigtige dele af Sierra Nevadas Pale Ale, så vi besluttede at købe noget humle af samme sort i Storbritannien. Humlens herkomst har stor indflydelse på deres egenskaber. Sierra Nevadas Chico-gær tog også turen til Suffolk. Vi tænkte, at det ville være interessant at få gærene til at arbejde sammen, for at få et ægte samarbejde.